top of page

Field Rows Group

Public·58 members

(televizyon@) Antalyaspor Galatasaray maç özeti 7 Ekim 2023


7 Ağu 2022 — Antalyaspor 0-1 Galatasaray (Maçın özeti) · Galatasaray, Süper Lig'in ilk haftasında Antalyaspor'u deplasmanda 90. dakikada gelen golle 1-0 ...


İşbu Saran Bilgi Sistemleri Hizmetleri Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Aydınlatma Metni (“Aydınlatma Metni”) KVKK kapsamında Veri Sorumlusu olarak aydınlatma yükümlülüğümüzün yerine getirilmesi ve kişisel verilerinize ilişkin bilgilendirilmeniz amacıyla tarafımızca hazırlanmıştır. AJANSSPOR’a ait www. com alan adlı web sitesi (“AJANSSPOR Web Sitesi”) ve AJANSSPOR’a ait “Ajansspor” isimli dijital uygulama (“AJANSSPOR Uygulaması”) içerisinde başka siteler ile link bağlantıları bulunabilir, işbirliği içerisinde bulunduğumuz şirketlerin, iş ortaklarının, üçüncü partilerin reklamlarına yer verilebilir, kullanıcılar bu reklamlar aracılığıyla reklam veren ve/veya anlaşmalı olduğumuz şirketlerin, iş ortaklarımızın, işbirlikçilerimizin, üçüncü partilerin sitesine yönlendirilebilir. Galatasaray Antalyaspor Maçı Özeti Izle | Galatasaray 2 | Yeni 5 gün önce — galatasaray antalyaspor maçı özeti izle ÖZET İZLE. Belhanda, ligin ilk yarısındaki Fenerbahçe derbisinde de çift sarı karttan kırmızı kartla ... [ÖZGÜR] Antalyaspor Galatasaray izle 7 Ekim 2023 9 saat önce — Peki Galatasaray Antalyaspor maçı özeti, golleri izle ve skoru kaç kaç bitti? İşte GS Antalya maçı özeti, golleri ve detaylar. 53. randevuGalatasaray ile Fraport TAV Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'de 53. kez karşı karşıya geldi. İki takım arasında geride kalan 52 maçta sarı-kırmızılılar 32, kırmızı-beyazlılar 7 galibiyet aldı, taraflar 14 müsabakada ise eşitliği bozamadı. Galatasaray'ın 102 golüne, Akdeniz ekibi 47 golle karşılık verdi. Galatasaray son 14 maçta mağlup olmadıGalatasaray, Antalyaspor ile ligde oynadığı son 14 müsabakada mağlubiyet yaşamadı. Sarı-kırmızılı takımı son olarak 2015-2016 sezonunun ikinci yarısında 4-2 mağlup etmeyi başaran Antalyaspor, sonraki 6 sezonda rakibiyle yaptığı lig maçlarında galibiyet elde edemedi. Galatasaray Antalyaspor Maçı Golleri Izle | Antalyaspor 0 29 Eyl 2023 — galatasaray antalyaspor maçı golleri izle Fernando Muslera, gole izin vermedi. Antalyaspor 0-1 GALATASARAY MAÇ ÖZETİ İÇİN TIKLAYIN. Spor ... Ev sahibinin taraftarları ise maça yoğun ilgi gösterdi. Zorlu karşılaşmayı 21 bin 13 biletli seyirci takip etti. İlk kez görev aldılarGalatasaray'da Domenec Torrent ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine getirilen 48 yaşındaki çalıştırıcı Okan Buruk, sarı kırmızılı takımın başındaki ilk resmi maçına Antalyaspor karşısında çıktı. Yeni transferler Haris Seferovic, Sergio Oliveira, Abdülkerim Bardakcı karşılaşmaya ilk 11'de başladı. Yeni transfer olan Fredrik Midtsjö ise oyuna 60. dakikada giyerek ilk kez Galatasaray forması ile sahaya çıktı. Bitexen Antalyaspor - Galatasaray Maç Özeti (Video) TRENDYOL SÜPER LİG. 2012/2013. 34 .Hafta. Orduspor. 3. 3. -. 2. 17 Eylül 2012, Pazartesi, 13:00. ÖZETİ İZLE. -. share-button. Paylaş. AJANSSPOR Uygulaması: Tüm hakları AJANSSPOR’a ait olan; mobil cihaz, tablet, akıllı televizyon dahil ve bunlarla sınırlı olmaksızın internet/dijital iletim metodunu kullanan her türlü cihaza indirilmiş/yüklenmiş veya indirilmek/yüklenmek suretiyle İçerik’e erişim imkanı sunan “Ajansspor” veya ileride AJANSSPOR tarafından belirlenecek diğer isimli dijital uygulamayı ifade eder. 7. AJANSSPOR Platformları: AJANSSPOR Web Sitesi ve AJANSSPOR Uygulaması’nı ifade eder. 8. Bir Üye’nin yanlış ve yanıltıcı bulduğu bilgileri veya yasa dışı aktiviteleri veya tehdit edici davranışları yapmak ve ileri safhaya taşımak yasaktır. c) Yapılan yorumlarda mümkün olduğu kadar yazım ve imla kurallarına önem verilmeli, İçerikler’den sapmayan yorumlar yapılmalıdır. AJANSSPOR yorumlardaki imla hatalarını, anlaşılamayan yorumları düzeltme ve silme, yine İçerikler ile ilgili olmayan yorumları da silme hakkını saklı tutar. d) Yasadışı bir çalışmayı veya başka birisine ait bir çalışmayı izinsiz olarak kullanmak, kısıtlı veya parola korumalı sayfalar yayınlamak ya da başka bir sayfadan link içermeyen veya erişilemeyen gizli sayfa veya resimler kullanmak, telif hakkı ihlali içeren yorumlarda bulunmak yasaktır. e) Yasadışı silah yapımı veya kullanımı, uyuşturucu, alkol, tütün ürünlerinin özendirilmesi ve kullanımı gibi veya her türlü yasadışı aktiviteler hakkında bilgilendirici veya özendirici içerik kullanmak, birisinin özel hayatını ihlal etme ya da bilgisayar virüsleri sağlama veya oluşturma, üçüncü kişilerin yahut başka bir Üye’nin kişisel bilgilerini ifşa etmek, bu bilgileri kendi çıkarları için kullanmak, tehdit etmek, ırkçılığı, bağnazlığı, herhangi bir birey ya da gruba karşı nefreti ve fiziksel zarar verilmesini teşvik eden içerik yayınlamak, insanları şiddete yönlendirmek adına başkalarını kışkırtan davranışlarda bulmak yasaktır. 1: Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Aydınlatma MetniEK. 2: Kişisel Verilerin İşlenmesi Kapsamında Açık Rıza MetniEK. 3: Çerezler Hakkında BilgilendirmeEK. 4: Ticari İleti Onay MetniKİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ AYDINLATMA METNİSARAN BİLGİ SİSTEMLERİ HİZMETLERİ YATIRIM VE YÖNETİMANONİM ŞİRKETİKİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİAYDINLATMA METNİ1. VERİ SORUMLUSU6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca, kişisel verileriniz; Veri Sorumlusu olarak Saran Bilgi Sistemleri Hizmetleri Yatırım ve Yönetim A. (“AJANSSPOR” ve/veya “Şirket” ve/veya “Veri Sorumlusu”) tarafından aşağıda açıklanan kapsamda işlenebilecektir. AJANSSPOR’a vermiş olduğunuz kişisel bilgilerinizin aşağıda açıklanan şart ve sınırlara bağlı kalınarak elde edilebileceğini, kaydedilebileceğini, ilgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilebileceğini ve depolanabileceğini, yeniden düzenlenebileceğini, mevzuatın izin verdiği durumlarda ve ölçüde üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini ve aktarabileceğini, sınıflandırabileceğini ve kullanılmasının engellenebileceğini belirtmek isteriz. Fraport TAV Antalyaspor - Galatasaray maç özeti ve golleri 7 Ağu 2022 — Fraport TAV Antalyaspor - Galatasaray maç özeti ve golleri | Antalya 0 - 1 GS maç özeti. Galatasaray, Süper Lig'in ilk haftasında Frapor TAV ... Yine söz konusu kişisel verilerinizin burada sayılan amaçların yerine getirilmesi için gerekli olan süreler dahilinde KVKK’nın 5. ve 6. maddelerine uygun olarak AJANSSPOR veri tabanında dijital veya fiziki ortamda kayıt altına alınabileceğini, depolanabileceği, kaydedilebileceği ve muhafaza edilebileceğini belirtmek isteriz. Bu haliyle AJANSSPOR Web Sitesi’nde ve AJANSSPOR Uygulaması içerisinde yer alan gizlilik ilkelerinin sadece söz konusu AJANSSPOR Web Sitesi ve AJANSSPOR Uygulaması için uygulanacağını, link bağlantısı bulunan diğer sitelerle ilgili olarak ve diğer sitelerin gizlilik uygulama ve politikalarına ya da barındırdıkları içeriklere ilişkin herhangi bir sorumluluğumuzun bulunmadığını hatırlatmak isteriz. Belirtmek isteriz ki, bilgilerinizin anonimleştirilmek şartıyla tarafımızca kullanılması veya üçüncü kişilerle paylaşılması da mümkündür. AJANSSPOR üyeliği, AJANSSPOR Web Sitesi’nde ve AJANSSPOR Uygulaması’nda gizlenemediğinden, üye olduğunuza dair kullanıcı adınızın bilgisi kamuya açık olacaktır. KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENME AMAÇLARIAJANSSPOR Web Sitesi üzerinden ve/veya AJANSSPOR Uygulaması üzerinden erişeceğiniz üyelik platformuna üye olmanız halinde; üyeliğin başlangıcında AJANSSPOR Web Sitesi’nde yer alan Üyelik Sözleşmesi kapsamında vermiş olduğunuz kullanıcı adı ve iletişim bilgisi (e-posta adresi);(i) üye kaydınızın ve hesabınızın oluşturulması, (ii) söz konusu AJANSSPOR platformları üzerinden sunulan ürün, hizmet ve servislerin sizlere ifası, bu çerçevede sizlere karşı olan yükümlülüklerimizin yerine getirilmesi, (iii) hizmetler hakkında sizlerin değerlendirme/memnuniyet ölçümleri/şikayetleri yönetimi, hukuki süreç gibi süreçlerin yönetilmesi, şikayet ve taleplerinize yönelik tarafınıza bilgi vermek, (iv) resmi makamlardan gelen talepleri incelemek, değerlendirmek ve yanıtlamak, hukuki ve ticari güvenliğinin teminiamacıyla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olacak şekilde işlenmektedir. Antalyaspor Galatasaray maç özeti 6 Mar 2017 — Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Antalyaspor'u 3-2mağlup etti. 2. dakikada sol kanattan ceza sahasına giren Bruma' ... AJANSSPOR, tarafından gönderilecek ticari elektronik iletiler Üye’ye push/web push (anlık) bildirim ile iletilebilecektir. Üye, AJANSSPOR tarafından kendisine reklam, pazarlama vb. konularla ilgili gönderilecek her türlü ticari elektronik iletinin gönderimini sona erdirmek için, AJANSSPOR Platformları’ndaki Hesabına giriş yaparak, Hesabım bölümünden “Ticari İleti Almak İstiyorum” seçimini kaldırabilir. Üye, istediği zaman AJANSSPOR Platformları’nda bulunan Hesabına giriş yaparak, Hesabım bölümünden “Ticari İleti Almak İstiyorum” seçeneğini seçerek, reklam, pazarlama vb. konularla ilgili gönderilecek her türlü ticari elektronik ileti gönderimini almayı seçebilir. AJANSSPOR, Üye’nin AJANSSPOR’a göndereceği e-posta, faks, mektup vb. Galatasaray bursaspor macını canlı izle. antalyaspor ANTALYASPOR GALATASARAY MAÇI İZLE - CANLI. Bein sports 1 canlÄ. Galatasaray bursaspor galatasaray maçı özeti izle ads - gs maçı özeti ve. Özet. Beşiktaş ... Üye; Maillist, Listserv, veya otomatik çağrı cevaplayıcısının hiçbir cinsini veya 'spam'i (mesaj sağanağını), Üye’nin oturum açmadığı esnada çalıştırılan ya da harekete geçirilen hiçbir yöntemi, AJANSSPOR Platformları’na yükleyemez, diğer Ziyaretçi veya Üyeler’in AJANSSPOR Platformları’nı kullanmasını engelleyemez, zorlaştıramaz veya veritabanlarını ya da sunucuları bozacak veya işlemez hale getirecek eylemlerde bulunamaz, herhangi bir yazılım veya donanıma zarar veremez, virüs içeren yazılım veya başka bir bilgisayar kodu, dosya oluşturamaz, yetkisi olmayan herhangi bir sisteme, dataya, şifreye ulaşmaya çalışamaz, direkt veya dolaylı olarak, verilen hizmetlerdeki algoritmaları ve kodları deşifre edecek, işlevlerini bozacak davranışlarda bulunamaz, İçerikler’i değiştiremez, dönüştüremez, çeviremez, alıntı göstermeksizin başka sitelerde yayınlayamaz, kanunen yasak bilgiler içeren mesajlar, zincir posta, yazılım virüsü gibi 3. [yayın akışı<<<] Antalyaspor Galatasaray maç özeti izle 7 Ek Galatasaray 2-1 Antalyaspor maç özeti ve golleri (İZLE) ». Galatasaray antalyaspor maçı izle. 2023 · 3 dakika · apse. Bein sports galatasaray antalya canlı ... Böyle bir durumun ortaya çıkması halinde, hangi nedenle olursa olsun geçersiz kalan hükmün ya da maddelerin geri kalan bölümleri yasa ya da mahkeme kararlarını izin vereceği ölçülerde geçerli ve uygulanabilir olmaya devam edeceklerdir. İşbu Sözleşme 13 (onüç) ana maddeden ibarettir. Üye bu Sözleşme’nin tamamını okuduğunu, anladığını, içeriğindeki tüm maddeleri kayıtsız şartsız kabul ettiğini ve onayladığını peşinen kabul ve taahhüt eder. İşbu Sözleşme Taraflar arasında uygulanacak olup, 1 (bir) nüshası işbu Sözleşme’nin kurulması üzerine elektronik posta yoluyla Üye’ye gönderilecektir. EK. İşbu Sözleşme kapsamında ticari elverişlilik, belli bir amaca veya kullanıma uygunluk, tamlık veya doğruluğa ilişkin olarak açık veya zımni herhangi bir taahhütte bulunmamaktadır. AJANSSPOR Platformları’nda sağlanan haber içerikleri, spor dataları, canlı skorlar ver diğer her türlü İçerikler farklı kaynaklardan derlenmekte olup AJANSSPOR’un bunların doğruluğunu ve güncelliğini araştırma yükümlülüğü ve imkanı bulunmamaktadır. dakikada defansın kısa pasında araya girerek topu alan Fredy’in şutu üstten farklı auta gitti. 84. dakikada Wright’ın sol kale çizgisinden aşırtma vuruşu üst kale direğin üzerinden az farkla dışarı çıktı. 90. dakikada Midsjo’nun pasında ceza alanı içinde topla buluşan Gomis, yerden gelişine vuruşla meşin yuvarlağı ağlara yolladı. 0-1Senin için hazırladığımız haberlerKişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Açık Rıza OnayıSaran Bilgi Sistemleri, A. Antalyaspor Galatasaray maç özeti izle İhlas Haber Ajansı 6 Mar 2017 — Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta kapanış maçında Antalyaspor, sahasında Galatasaray'a 3-2 mağlup oldu. Galatasaray Antalyaspor golleri.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

  • B G
    baby grow
  • Dương Dương
    Dương Dương
  • V G
    Vikas Gupta
  • Ý Như
    Ý Như
bottom of page