top of page

Field Rows Group

Public·88 members

(streamování) Dynamo Karviná koukněte se 7 října 2023

před 7 dny — 2023 — Vrbův Zlín se přes léto nikam neposunul. Porážka Fortuna:Liga Fotbal sport SK Dynamo České Budějovice SK Slavia Praha online online ...

Ve hře však dominovali kombinací, technikou rychlostí. Mužstvo má jasnou tvář, jen mu stejně jako v minulé sezoně schází efektivita. Atraktivita hry je plusovým bodem, přesto v Pardubicích musí řešit také údernost mužstva. BOHEMIANS 6 Standardní situace. Jediná z vršovických zbraní, která v Pardubicích vyšla a zajistila tři body. Další předpokládané silné stránky – přechod do útoku, převaha v osobních soubojích, Matouškova rychlost či Köstlova drzost – se utápěly v nepřesnostech a nervozitě. Při klokanech několikrát během zápasu stálo štěstí, Reichlovy reflexy a možná i nepřítomnost goal line technology. Ono totiž není vůbec jednoduché, když jdete hrát jednou za půl roku. Ale já si to prostě chtěl užít. Navíc se ale dá říct, že se vám osobně ten zápas povedl. Ani ty své ostré centry jste nezapomněl…Zahrál jsem si s chutí a měl jsem z toho zápasu i dobrý pocit, ale mám-li být upřímný, jak teď už je od zápasu víc dní, já si z něj vlastně žádné momenty nevybavuji. Z jiného utkání si vždycky pár věcí pamatuji, teď ale vůbec nic. Byl to prostě jiný zápas… Já ty vaše ostré centry zmínil záměrně, protože když jste před dvěma roky ze druhé ligy postupovali, právě z vašich centrů Ledecký nastřílel hodně ze svých gólů. Tohle se prostě nepovedlo a na Střelnici mají o čem přemýšlet. SESTŘIH: Mladá Boleslav - Jablonec 3:1. Krásné góly a vítězná Kuličova premiéra KARVINÁ 8 Rychle, agresivně, do brány. Takový fotbal chtějí hrát Karvinští pod Tomášem Hejduškem. Proti Zlínu to byla v jejich podání lahůdka. Zaujaly technické parády Lukáše Budínského, i raketová rychlost Amara Memiče na pravém křídle. Hodně dobře vypadá lehkonohý Papalelé na levé straně. Pokud své výkony potvrdí a ještě zvedne, může být trefou jako Ba Loua nebo Durosinmi. ZLÍN 4 V prvním poločase proti Karviné tragédie, nicméně i Zlín má svým fanouškům rozhodně co nabídnout. Jedinou kloudnou akci předvedl až po pauze. V disciplíně atraktivita hry „votroci“ propadli. SESTŘIH: Slavia - Hradec Králové 2:0. Sešívaní skolili strašáka, Chytil se poprvé trefil PARDUBICE 8 Číslo očekávaných gólů měli Pardubičtí nejvyšší ze všech týmů - 3, 99. Jenže nedali ani jeden, proto se nemohli vyšvihnout na ještě výraznější známku. [[STREAMOVÁNÍ>>>]''''] Hradec Králové Dynamo ČB koukněte SK Dynamo Č. Budějovice – SK Slavia Praha - Onlajny. com[[[SLEDOVAT TELEVIZI===]]! ] Sparta U23 Karviná koukněte se 1Pět gólů nasázela také Příbram, ... ((online)) Dynamo ČB Mladá Boleslav Přímý přenos 23 září 23. 9. 2023 — 2023 — Dynamo ČB Vlašim koukněte se 28 č[[Živý přenos*]*] Sparta Karviná · SK Dynamo České Budějovice · SK Sigma Olomouc · SK Slavia Praha. (TELEVIZE) Zlín Dynamo ČB přenos živý 30 září 2023 před 7 dn před 7 dny — 2023 — Vrbův Zlín se přes léto nikam neposunul. Porážka Fortuna:Liga Fotbal sport SK Dynamo České Budějovice SK Slavia Praha online online ... Viktoria se na úvod trápila, rozhodl Trubač z penalty SPARTA 9 Přes sedmnáct tisíc fanoušků v ochozech, téměř vyprodaná Letná. Vynikající atmosféra podpořená svěžím výkonem favorita. Sparta na úvod ligové cesty za obhajobou bavila. Zejména pak Lukáš Haraslín, jenž se dvěma góly po výstavních akcích postaral o konečný výsledek. Pražané měli domácí střet se Sigmou plně ve své režii. Ani nemuseli jít na výkonnostní hranu, aby mač totálně opanovali. OLOMOUC 4 Asi všichni čekali od Olomouce více. Trenér Václav Jílek je u mužstva třetí sezonu, kádr Sigmy je nabušený nejvíce za poslední roky. SESTŘIH: Pardubice – Bohemians 0:1. Na šance bohaté utkání rozhodl hlavou Hůlka LIBEREC 8 Nutno říct, že tuze slabý Baník Slovanu nahrál, přesto nelze opomenout jeho velmi dobrý výkon. Útočné čtveřice Luka Kulenovič, Christian Frýdek, Lubomír Tupta, Ahmad Ghali byla podporovaná především dvojicí Mohamed Doumbia, Lukáš Červ. Bylo znát, že je liberecká sestava už z jara ustálená, automatismy ještě umocňují šikovnost jednotlivých borců. Slovan sezonu rozjel úspěšně i atraktivně, bude chtít výš než do střední skupiny. BANÍK 3 Velká očekávání zašlapal hned první duel. Baník byl pomalý, nekonstruktivní, tudíž jeho hra nebavila. Atraktivita hry: matoucí prohra Dynama, „S“ bavila i rychlá KarvináPrůměrně přišlo málem osm tisíc fanoušků na jedno utkání, gólů padlo čtyřiadvacet, tedy tři na zápas. První kolo fotbalové FORTUNA:LIGY bavilo. Deník Sport hodnotí výkony jednotlivých týmů z hlediska atraktivity hry, známkování je klasické - jednička je nejhorší, desítka nejlepší. SLAVIA 7 Rozhodně umí ještě víc - valit ve vyšší intenzitě, soka ždímat od první do poslední minuty a přivádět mu na bojišti děsivé chvíle. Hradec v prvním kole trochu šetřila, přesto měla její hra štábní kulturu. PLZEŇ 4 Po vysoce povedené přípravě slabota. Hosté nedokázali přelstít konsolidovaného soupeře a z Teplic zaslouženě odjeli s nulou. Druhý poločas, ač stupňovali tlak, ani jednou nevystřelili na bránu. Spousty rohů bez jakéhokoliv nebezpečí, šestnáct faulů za zápas by trenér Koubek jistě vyměnil za lepší ofenzivní parametry. Pochvalu zaslouží pouze početná výprava fanoušků. SESTŘIH: Teplice - Plzeň 1:0. [FOTBAL<] Teplice Slavia koukněte se 01.10.2023 6. 9. 2023 — [ŽIVÉ HD@@@] Sigma Olomouc Dynamo ČB koukněte se procenta Brno - město, Ostrava, Plzeň, Praha - město 100 Karviná 98 Ústí nad Labem 85 Hradec ... WoLF Studios MKE Group [SLEDUJTE ONLINE>>>>]<<<<] Dynamo Karviná koukněte se 07.10.2023 23. 9. 2023 — [ŽIVÁ TV<<<] Karviná Teplice koukněte se 16 září 2023 před 6 dny . Navíc měl obří problémy v defenzivě, na Slovan vůbec nestačil. Směrem dopředu se ukázal mírně jen nákup Filip Kubala, střídající dravec Abdullahi Tanko a mladý šikula Matěj Šín. Například kladivo na hrotu Ladislav Almási prakticky nebyl ve hře. Ne, Baník na severu vůbec nebavil. SESTŘIH: Liberec - Baník 3:1. Ostravská obroda? Spíš bída, Slovan kombinačně zářil TEPLICE 6 Defenziva vedená teprve dvacetiletým Štěpánem Chaloupkem zaslouží maximální pochvalu. Pozorná, takticky precizní, vepředu navíc řádili pohybliví Gning s Filou. Uznale tleskali i fanoušci Na Stínadlech, kam dorazilo přes osm tisíc diváků. Technické finesy ani mnoho střel k vidění nebylo, za bojovnost, nasazení a stoprocentní připravenost zaslouží Frťalův souboj palec nahoru. Tím spíš, když se pak objevil i Kuca (slovenský internacionál Juraj Kucka – pozn. ). Bylo vidět, že to prožíváte, to dojetí na vás bylo znát…Bylo toho na mě až moc, ale bylo to krásné a já klukům z kabiny i rodině a rodičům a všem, co se na tom podíleli, za to moc děkuji. Zmínil jste svého kamaráda Juraje Kucku, nebyla jeho účast pro vás překvapením? Že by mohl dorazit, to mě vůbec nenapadlo. My jsme spolu denně v kontaktu, ještě den před zápasem jsme spolu mluvili a on mi řekl, že jede na repre. (Streamování!) Dynamo ČB Karviná koukněte se 07/10/2023 před 2 hodinami — Karviná Podbrezová přenos živý 23 června 2(živý přenos) Karviná Podbrezová 2023 — Suchan - 6. kolo, FORTUNA ... [ŽIVÝ SPORT!] Dynamo Karviná přenos 7 října 2023 před 2 hodinami — Dynamo ČB koukněte se 26.08.2023 26. 8. 2023 Karviná Opava přenos živý 8 října 2022 Příbram Prostějov koukněte se Hlavní strana TVCOM.cz ... Brzká úvodní branka měla vysoké moderní parametry. Kolmice, náběh, přihrávka na přední tyč a dokonalá koncovka. Mňam! Až Slavii začne lépe fungovat levá strana, bude si herní zážitek tykat s dokonalostí. HRADEC KRÁLOVÉ 3 Zklamání, pánové! Bylo překvapivé, že Hradec kdesi zapomněl noty, podle kterých Slavii třikrát v řadě obral o body. Byl aktivní, důsledný v soubojích, vyžíval se v rychlém přechodu. Co z toho ukázal v sezonní premiéře? Nic… V prvním poločase se zcela dobrovolně uzavřel do hlubokého bloku, jen bránil, míče z kopaček ihned odevzdával rivalovi. Tak na to si pamatuji, byla to tenkrát paráda a šlapalo nám to perfektně. Já těch asistencí měl snad třináct. Teď na mé pozici hraje Čola (Benjamin Čolić – pozn. ) a hraje tam výborně a taky čísla má výborná, takže tam žádný důvod ke změně nebyl. Já tudíž párkrát hrál zleva, což mi taky nevadilo, mě vždycky bylo jedno, na jaký post mě trenéři dají. Jak už jsem říkal, já pro to, abych se na hřiště dostal, vždycky dělal všechno. Že jsem tam rok a půl nebyl, je věc druhá… Tu postupovou sezonu, v níž vám to dle vašich slov šlapalo, ve své kariéře tudíž asi řadíte hodně vysoko? Určitě. V jednom rozhovoru jsem dostal dotaz, co řadím v kariéře nejvýš, a já na to rovnou řekl, že stoprocentně tu, v níž jsme před dvěma roky postupovali do ligy. Je to trenér a já jem ho vždycky respektoval. Ačkoli úplně šťastný jsem z té mé role v mužstvu samozřejmě nebyl, což Horyna dobře věděl. Já dělal maximum pro to, abych se na hřiště dostal. Že to třeba nevyšlo, je věc druhá, sám na sebe se však do zrcadla mohu kouknout, já osobně pro to dělal všechno. Nicméně zápas proti Slovácku, který v minulém ročníku první ligy byl pro Dynamo poslední na domácím hřišti, byl pro vás zároveň i rozlučkou s vaší profikariérou. Byl to pro vás tudíž hodně specifický zápas? Určitě to byl specifický zápas, úplně jiný než jakýkoli předtím! Co se týká emocí, určitě nejtěžší v mé kariéře. Ale bylo to i velké, já věděl, že se asi něco bude dít, určitě mě ale nenapadlo, že to spoluhráči a manželka přichystají v takovém velkém stylu. Atraktivita hry: matoucí prohra Dynama, „S“ bavila i rychlá 26. 7. 2023 — Atraktivita hry: matoucí prohra Dynama, „S“ bavila i rychlá Karviná Šmírování kamerami Googlu: Koukněte, co nového se zase objevilo na Street ... A taky i ráno v den zápasu jsme si psali, takže já s tím, že by mohl Kuca dorazit, vůbec nepočítal. Ale moc mě to potěšilo, my jsme velcí kamarádi už od doby, co jsme se potkali ve Spartě. Já si našeho přátelství moc cením, od té doby si fakt denně voláme a píšeme. Hodně emotivní bylo závěrečné video, na němž vám oslavný chorál zazpívalo celé mužstvo. Ani o tom jste dopředu nevěděl? Nevěděl jsem to a doteď nechápu, jak manželka dokázala, že celé mužstvo bylo na jednom místě a jen já jediný o tom nic nevěděl… A to ještě do toho zapojila právě i Kucu… Jak to udělala, to nevím, ale udělala to chytře a bylo to skutečně moc hezké. A náš malý synek to teď doma, jak ráno vstane, už ukazuje na počítač a pouští si to kolem dokola… V samotném zápase jste se Slováckem prohráli, nemrzelo vás to? Samozřejmě, že jsem ten poslední zápas chtěl vyhrát, hlavně jsem si ho ale chtěl užít. Já vím, že trenéři to slovo nemají rádi, a proto jsem se celý týden chystal pečlivě, abych to na hřišti zvládl co nejlépe a nejdéle. (((Živý sport!!))) Dynamo Karviná koukněte se živě 7 října 2 před 3 hodinami — (Živý sport!!))) Dynamo Karviná koukněte se živě 7 října 2023 17. 9. 2023 — [Sledovat televizi! ]***]] Slavia Karviná koukněte se živě ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

• Ý Như
    Ý Như
  • Siddhi Sharma
    Siddhi Sharma
  • Riya Patel
    Riya Patel
  • Harshita Vaidya
    Harshita Vaidya
  • Elia Leo
bottom of page